Onze Achterhoekse WijnenAchterhoekse wijn, waarom?... zult u misschien denken, de Achterhoekse / Nederlandse wijnen zijn lekker en steeds beter van kwaliteit! Achterhoekse wijn is tevens een leuk thema bij visites, feestjes en bedrijfspresentaties. Onder het genot van deze wijn kunt u uw verhalen over de wijnbouw vertellen. Indien u de kennis nog niet heeft, zou u eens aan een rondleiding met wijnproeverij bij ons kunnen deelnemen!

Wijngaard Hesselink heeft vanaf 2022 24 soorten eigen wijn!


Beschermde Oorsprong Benaming Achterhoek-Winterswijk sinds 2020!
Vele van onze wijnen zijn medaille winnaars bij wijnkeuringen, zoals goud voor Regent Barrique, Pinotin Barrique, Solaris, Strowijn en Solaris Barrique!
Meest recente lijst met wijnen die te proeven zijn op het terras, bij de wijnproeverij en natuurlijk te koop zijn bij de wijngaard:
Nederlandse wijnen - recente lijst wijnen Wijngaard Hesselink :

Achterhoekse wijnen zijn te koop bij ons aan huis,Vredenseweg 168
(Zie Contact), en ook in via internet in onze >online Wijnwinkelwaar u ook weer met ideal kunt betalen en een beveiligde verbinding heeft .
In de zomer dagelijks geopend van 10.30 tot 18.00 uur en dan kunt u tevens al onze wijnen proeven, voor wijnverkoop de rest van het jaar meestal ook, maar voor de zekerheid kunt u even bellen op 0641370287 .
De wijn is ook in geschenkverpakkingen verkrijgbaar.
Onze Achterhoekse wijnen en asperges of wildgerechten passen zeer goed bij elkaar! Een leuk en lekker streekproduct uit de achterhoek.
Zeer geschikt voor >kerstpakketten, relatiegeschenken en geschenkpakketten. Eventueel kunnen we de wijn ook versturen. Vraag voor grote partijen wijnen vrijblijvend naar onze prijzen.
Neem gerust contact op voor vragen (0641370287).

Hier meer uitleg over onze >wijnen .Passie

De Achterhoekse wijnen worden met passie en liefde gemaakt, een serie unieke wijnen van kwaliteit!


wijnen

wijnkist met flessen wijn