Nederlandse wijn


Onze Nederlandse WijnenNederlandse wijn, waarom?... zult u misschien denken, de Nederlandse wijnen zijn lekker en steeds beter van kwaliteit! Nederlandse wijn is tevens een leuk thema bij visites, feestjes en bedrijfspresentaties. Onder het genot van deze wijn kunt u uw verhalen over de wijnbouw vertellen. Indien u de kennis nog niet heeft, zou u eens aan een rondleiding met wijnproeverij bij ons kunnen deelnemen!

Wijngaard Hesselink heeft vanaf 2020 Nederlandse wijnen met een Beschermde Oorsprong Benaming!Nederlandse wijnen zijn te koop bij ons aan huis,Vredenseweg 168
(Zie Contact), en ook in via internet in onze >online Wijnshop Nederlanse kwaliteitswijn .
In de zomer dagelijks geopend van 10.30 tot 18.00 uur, voor wijnverkoop de rest van het jaar meestal ook, maar voor de zekerheid kunt u even bellen op 0641370287 .
's Zaterdag geopend van 10.30 uur tot 18.00 uur.
De wijn is ook in geschenkverpakkingen verkrijgbaar.
De Nederlandse wijn is leuk en lekker, streekproduct uit de achterhoek.
Zeer geschikt voor >kerstpakketten, relatiegeschenken en geschenkpakketten. Eventueel kunnen we de wijn ook versturen. Vraag voor grote partijen wijnen vrijblijvend naar onze prijzen.
Neem gerust contact op voor vragen (0641370287).

Meest recente lijst met wijnen die te proeven zijn op het terras, bij de wijnproeverij en natuurlijk te koop zijn bij de wijngaard:
Nederlandse wijnen - Wijngaard Hesselink :

Hier meer uitleg over onze >wijnen .Passie

De Hesselink wijnen worden met passie en liefde gemaakt, na zeer veel aandacht in de wijngaard aan de planten, waar we in één seizoen ongeveer 25 keer langsgaan om de wijnstok te verzorgen worden de met hand geplukte en geselecteerde druiven gevinificieerd tot kwaliteitswijn.

wijnen

wijnkist met flessen wijn