logo
Wijngaard Hesselink


      nacht van de wijngaard            Houten fakkels zagen"Nacht van de Wijngaard 2012 - Achterhoek"

Foto's van vuurtjes ter voorkoming van nachtvorstschade

Nacht van de wijngaard: Vrije toegang - Sfeervol evenement op zaterdag 12 mei 2012 waarvoor u bij ons kunt reserveren.


Een sfeervolle ambiance, eten en drinken en de onvergetelijke ervaring van een oude traditie. Het is volop genieten tijdens de Nacht van de Wijngaard. In 2008 werd het jaarlijkse evenement voor het eerst gehouden. Dat gebeurde op verschillende locaties bij wijnboeren in de Achterhoek. Dit jaar staat de Nacht van de Wijngaard opnieuw op het programma en wel op zaterdag 12 mei. Bezoekers krijgen tijdens een gezellig avondje uit op een bijzondere manier gelegenheid kennis te maken met de heerlijke smaken van de Achterhoekse wijnen. We zien u graag op zaterdag 12 mei tijdens de 5e Nacht van de Wijngaard! De terraskachels, vuurkorven en houtfakkels zorgen voor warmte en sfeer.

Nacht van de Wijngaard

Wijngaard Hesselink houdt op zaterdag 12 mei Nacht van de Wijngaard, een evenement rondom de ijsheiligen. Tot en met deze periode is de kans groot dat er nachtvorst optreedt en om de kou te verdrijven worden soms vuurtjes gestookt in de wijngaard.
Programma:
* Demonstratie houtfakkel maken met behulp van de motorzaag (Zweedse fakkel).
* Mogelijkheid tot deelname aan een workshop tuinfakkel maken.
* Terwijl er een korte inleiding over de ijsheiligen wordt gehouden worden de fakkels ontstoken; aansluitend vindt een fakkeltocht door de wijngaard plaats.
* Gedurende de hele avond kunt u genieten van de Achterhoekse wijnen en diverse hapjes, o.a. vlees bereid op de American Smokin Joe.
Proefglazen/halve glazen wijn 1,50 Euro, hele glazen 3,00 Euro. de prijs voor de hapjes/vlees afhankelijk van wat men kiest.
Entree vrij. Eventueel reserveren ( i.v.m. hapjes)
Aanvang 20.00 uur.

Tel: 0543562243 of 0641370287