Nederlandse wijn


Onze Nederlandse kwaliteitswijnNederlandse wijn van kwaliteit, hoe?... zult u misschien denken, de Nederlandse wijn uit onze wijngaard heeft een Beschermde Oorsprongs Benaming, dit wil zeggen dat de kwaliteit gewaarborgd is voor de consument!
De wijnen die deze kwaliteitsgarantie op het etiket mogen dragen zijn door de Europese Unie goedgekeurd en door een proefpanel die kwaliteits wijnen proeven goedgekeurd!!
Hier meer info over de Beschermde Oorsprong Benaming :>BOB Achterhoek-Winterswijk op Wikipedia .

Hier een voorbeeld van een etiket met deze kwaliteits norm: Cabaret Noir

Hier een voorbeeld van Cabaret Noir

Wijngaard Hesselink heeft vanaf 2020 Nederlandse wijnen met deze Beschermde Oorsprong Benaming!Nederlandse kwaliteits wijnen zijn te koop bij ons aan huis,Vredenseweg 168
(Zie Contact), en ook in via internet in onze >online Wijnshop Nederlanse kwaliteitswijn .
In de zomer dagelijks geopend van 10.30 tot 18.00 uur, voor wijnverkoop de rest van het jaar meestal ook, maar voor de zekerheid kunt u even bellen op 0641370287 .
's Zaterdag geopend van 10.30 uur tot 18.00 uur.
Meest recente lijst met wijnen die te proeven zijn op het terras, bij de wijnproeverij en natuurlijk te koop zijn bij de wijngaard:
Nederlandse wijnen - Wijngaard Hesselink :

Passie

De Hesselink wijnen worden met passie en liefde gemaakt, na zeer veel aandacht in de wijngaard aan de planten, waar we in één seizoen ongeveer 25 keer langsgaan om de wijnstok te verzorgen worden de met hand geplukte en geselecteerde druiven gevinificieerd tot kwaliteitswijn.
Kom gewoon proeven om de kwaliteit te ervaren!