Laat hier uw bericht achter, of een review / recensie klik hier

        Gastenboek Wijngaard Hesselink
Naam:
Email adres:
Opmerking:Naam: H.J.Hesselink

E-mail: hjhesselink @hetnet.nl

Opmerking: Dinsdag jl.mocht ik van mijn aangetrouwde neef Cor van Otten vernemen dat de oogst dit jaar byzonder meevalt,vanwege de vele regen van de laatste maanden had ik dit niet verwacht. Ik zag foto's van het "plukteam",waar ik ook m'n nicht ontwaarde. Een andere neef, Hennie Beking geeft bij tijd en wijle ook acte de présence. Het doet mij goed, dat er nog familie is die "bijstand" verleent. Ik zou het ook graag doen, ware het niet dat de afstand Monnickendam-Henxel,te groot is. Veel succes ,een goede oogst en mooie wijnen in 2011. In mijn vorige mail maakte ik gewag, dat je een vriendin gevonden had, terwijl je ook al heel lang een aardige zuster had. Neef Cor zei dat je ook een gezellige moeder hebt. Mogelijk heffen we een volgend keer bij jullie het glas met haar.
Mazzel Herman Hesselink. Monnickendam.
Naam: karin

E-mail: kvegter @upcmail.nl

Opmerking: Net weer thuis van weekendje Winterwijk met mijn vriendin. We hebben vrijdag wijn bij jullie gedronken, die was zoooo lekker, vooral de rose! Veel succes nog met de gaard!
Naam: H.J.Hesselink

E-mail: hjhesselink @hetnet.nl

Opmerking: Zelfs in Monnickendam is het bekend geworden dat je een partner zocht en hebt gevonden, een aardige zuster had je al. Ik hoop dat ze net zo goed is als je wijn(hoewel 2010 minder zal zijn geweest)Evengoed,Gerhard veel succes in je relatie en zaken en ook groeten voor je zus.

Mazzel Herman Hesselink, Monnickendam.
Naam: Manfred Lauszat

E-mail: g.m.lauszat @web.de

Opmerking: Guten Abend nachdem wir schon 2 mal bei Ihnen einen Besuch gemacht haben und Ihren guten Wein getrunken haben, auch schon die deutsche Internetseite Ihrer Hompage geniessen konnten, ist es schade, dass leider die deutschsprachige Seite nicht mehr da ist. uber eine Nachricht von Ihnen wurde ich mich sehr freuen. mit freundlichen Grussen Manfred Lauszat

(Opm. Die deutschsprachige Seite wirkt aber wohl)
Naam: Gineke de Haan

E-mail: rgdehaan @iprimus.com.au

Opmerking:Hi Gerhard,

We're impressed! You already have a Twitter connection! You're amazing with your website and a true entrepreneur in running your business! Your 40km winetour per bike starting and ending at your vineyard is a great idea! We're so looking forward to getting a winetour from you and Erna in July!

Good luck to you both with all the work!

Best regards

Gineke

Naam:Herman Hesselink

E-mail:hjhesselink @hetnet.nl

Opmerking:Geachte familie Ensing. Van mijn zus,wonende in Zutphen,net als ik in W.Wijk geboren,had ik al een paar flessen van jullie wijn gekregen.Op 28 juni j.l.op"onze" vijftigste huwelijksdag,mocht ik met mijn familie,vrouw, zoon Gerhard,dochter Rita en verdere "aanhang",jullie mooie bedrijf bewonderen.Het moet gezegd,jullie site en wijnen wedijveren in kwaliteit,geweldig! Jammer dat ik niet wat langer met de producent kon praten.Hij was erg druk in de weer.Zo ook de concertpianste,ze deed ook erg haar best.Ik had ook wel een recitel van haar willen horen,helaas mochten we alleen van de wijn genieten en die was en is zoals gezegd voortreffelijk. Veel succes,ik hoop nog eens terug te komen.Woonde ik in buurt,dan zou ik jullie"bijstand"verlenen. Mazzel Herman Hesselink. Monnickendam.
Naam:Jan Temmink

E-mail:cmp.temmink @planet.nl

Opmerking:Mijn complimenten voor de enthousiaste verhalen van jou in de media. Een mooi artikel in "Boerderij" en daarnaast de uitzending op "Omroep Gelderland". Door deze promotie zal de wijnbouw in Oost-Nederland ongetwijfeld een nieuwe impuls krijgen.

Vriendelijke groeten uit Neede van

Jan Temmink
Naam:Hennie Mol-Ottens

E-mail:k.h.mol @planet.nl

Opmerking:Beste Gerhard,
Had van je moeder en oom en tante in Barchem over jouw wijngaardplannen en de start ervan gehoord. Kreeg een artikel uit het FD over de wijngaard en na enig zoeken kwam ik op deze geweldige site. Veel informatie en prachtige foto's. Mijn compliment hiervoor. Ik wens je veel succes toe en hoop dat je veel heerlijke wijn zult produceren.
Hartelijke groet vanuit Eindhoven.

Hennie Mol (nicht van jouw vader)
Naam:Gineke de Haan - Sydney, Australie

E-mail:rgdehaan @iprimus.com.au

Opmerking:Gerhard en Erna, jullie doen een geweldige job! Het ziet er uitstekend uit! De woonkamer waar de proeverijen voor een deel worden gehouden ziet er zo gezellig en mooi uit. Succes! You are going from strenth to strenth!

Best regards,

Gineke de Haan
Sydney, Australie
Naam:Gerd Honvehlmann

E-mail:sitzmoebel @t-online.de

Opmerking:Gefeliciteerd vor u website.(uitstekend) Ik kom bei de Fietztocht vorbei om een paar flessen wijn te halen. Ik wil graag een glaasje van u proeven. Veel succes met alles.
Hartelijke groeten uit Stadtlohn van Gerd Honvehlmann
Naam:Henk van Gelder

E-mail:hjvangelder @kpnplanet.nl

Opmerking:Jammer dat ik niet wat dichter bij Winterswijk woon; uw website laat een prachtige bedrijf zien. Ik ben zelf een mini-wijngaardje begonnen in de IVN-tuin van bezoekerscentrum Rheden. Mijn coach is Youp Cretier , hij heeft een wijngaard in Ellecom/Dieren. Veel succes met uw bedrijf, ik kom beslist een keer kijken.

met vriendelijke groet,

Henk van Gelder
Naam: Jan Temmink

E-mail: cmp.temmink @planet.nl

Opmerking:Hallo Gerhard,

Als je na 30 jaar "Erve Hesselink" bezoekt, dan is dit wel even wennen: de professionele wijnbouw als 2e tak (naast akkerbouw). Mijn complimenten voor deze keuze; dat typeert een ware ondernemer! En natuurlijk alle succes gewenst voor de toekomst! Ongetwijfeld zullen de klanten aan weerszijden van de grens "Wijngaard Hesselink" weten te vinden. En vergeet natuurlijk de buren op de golfbaan niet. Bij de 19e hole moeten ze toch een "Hesselink Spatlese" nuttigen. Bovendien vind ik het knap, dat je ook deze site zelf gebouwd hebt. Een frisse uitstraling die past bij het vak!

Hartelijke groeten uit Neede van
Jan Temmink
Naam: Pauline Sloetjes

E-mail: plien @hccnet.nl

Opmerking:Beste Gerhard,
zit ik via Google earth naar Henxel te kijken, kom ik in jouw wijngaard terecht. Wat ziet dat er goed uit! Professioneel zeg! Ik kom een keer an.
groet
Pauline
Naam: Arnaud Hesselink

E-mail: arnaudh @zonnet.nl

Opmerking:Harstikke leuk dat ik een naamgenoot heb ontdekt die in de wijn zit!

Groetjes uit Maastricht,
Arnaud Hesselink
Naam: Ron Tijms

E-mail: rj-tijms @hetnet.nl

Opmerking:Nederlandse wijn heeft de toekomst.Ik wil t.z.t graag een glaasje van u proeven.
Naam: Jan en Tinka

E-mail: janentinka @zonnet.nl

Opmerking:Gefeliciteerd met je nieuwe onderneming. Op je website is te zien dat je heel veel geinvesteerd hebt. Moge de oogst groot zijn over drie jaar. groeten van Jan en Tinka Drenthen.
Naam: Tom Arns (wijngaardeniersgilde)

E-mail: tpjarns @planet.nl

Opmerking:Zeer mooie website waarin een duidelijk beeld gegeven wordt hoe een ander moet geschiedden.
Naam: Magda

E-mail: spruy105@planet.nl

Opmerking:Wat laat mag daarom niet minder gemeend, heel veel dank voor de goed verzorgde opendag. Ik heb er als wijnliefhebster erg van genoten. Ik heb tien jaar geleden mijn huis verkocht en ben op de fiets gestapt en heb een wijnreis gemaakt door Belgie, Luxemburg, Frankrijk en Zwitserland. Heb dus veel mensen ontmoet en veel wijn geproefd. Jullie doen het Fantastisch. Ik kom zeker een keer terug. Heel veel succes!!!!!!!!!!
Naam: Ronald & Gineke de Haan, Sydney

E-mail: rgdehaan @iprimus.com.au

Opmerking:Hallo Gerhard,

Gefeliciteerd met de geweldige open dag op 2 Oktober. De fotos op Winterswijk.org spraken boekdelen voor ons. De loods en plaats achter het huis zien er fantastisch uit. Je hebt er zoveel werk van gemaakt. De wijngaard ziet er zo mooi schoon uit. We kijken er enorm naar uit het in April zelf te kunnen bekijken. Heel veel succes met je bedrijf. En de allerbeste wensen aan de familie en al je vrienden. Jullie hebben ongetwijfeld allemaal heel hard gewerkt.

Hartelijke groeten van Ronald, Gineke, Kim en Saskia uit Sydney, Australie
Naam: Buurt Pasbrink in Winterswijk

E-mail: fam.horstink @hetnet.nl

Opmerking:Beste familie Ensing,

Nogmaals bedankt voor de hartelijke ontvangst en rondleiding door jullie wijngaard. Met daarna de wijnproeverij .We krijgen nog steeds veel enthousiaste reacties van buren, die het allemaal fantastisch vonden. De foto,s stuur ik even apart.
Naam: Edwin & Marijke van der Stadt

E-mail: Edwin & Marijke van der Stadt

Opmerking: Hi Gerhard,
Leuk om te zien dat je je website hebt bijgewerkt met weer allemaal nieuwe plaatjes. Ziet er allemaal erg imposant uit en ik hoop dat alles verder zeer naar wens gaat. Al mijn 'baby' Pinotin stokken groeien uitstekend. Trouwens ook de overige 4 druivensoorten. Bedankt voor je geduld en al je goede adviezen die je hebt gegeven! Tot ziens.

Groeten uit Reeuwijk,
(hobby)Wijngaard de Rewicse Tuinen
Naam: Theo en Marijke Dohmen

E-mail: info @matrix-wijnen.nl

Opmerking:Het was erg leuk om jou en je collega-wijnboeren bij ons op een educatieve proeverij te mogen ontvangen. Jullie aan het begin van de wijn-keten, wij als importeur en verkopers aan het einde. De site ziet er mooi en verzorgd uit met een hoog informatiegehalte. Ik hoop dat de tijd komt om jullie wijnen ook bij ons te kunnen/mogen verkopen. Veel succes!
Naam: H.J. Jansen

E-mail: henadmoe @hetnet.nl

Opmerking:Veel succes met dit mooie voornemen om in de Achterhoek wijn te produceren. Heb het zelf ook een keer vanuit onze achtertuin geprobeerd en kreeg enkele flessen "drinkbare" wijn.
Naam: erik scholtz

E-mail: scholtz @uwnet.nl

Opmerking:Gerhard je hebt een mooie webpagina met leuke foto's en een duidelijke beschrijving.Veel succes met alles.
Naam: Herman en Diny Grol

E-mail: hermanendinygrol @hotmail.com

Opmerking:Een wijngaard en zo dicht bij ons vakantiehuisje, en dat in Nederland! In het begin wist ik niet wat het was en wat het moest worden, maar Jan Wiederholt bracht uitkomst. Bijna wekelijks zie ik jullie planten groeien. Veel succes met jullie wijngaard. Ik kom zeker nog eens een flesje wijn kopen.
Jullie side ziet er geweldig mooi uit.

Tot ziens.
Naam: Jan Dijkman

E-mail: jan.dijkman @tiscali.nl

Opmerking:Hallo buurman!
We vinden het erg interessant om een wijngaard zo vlak bij onze vakantiewoning te hebben. We brengen regelmatig tijd door in een van de vakantiehuisjes in het Paskerveld en volgen de ontwikkelingen in de buurt met veel belangstelling. Heel verrassend dat er zo dichtbij ons echte Henxelse wijn geproduceerd wordt. Lijkt me overigens geen gekke merknaam: Huppel&Henxel. Bij toeval ontdekte ik jullie site die er schitterend uitziet. We wensen jullie veel succes met de wijngaard en hopen op een lange en goede nabuurschap.

Jan Dijkman.
Naam: Hans te Winkel

E-mail: roerdink @raketnet.nl

Opmerking:Je hebt er een erg leuke en leerzame pagina van gemaakt,en mooie foto's bij geplaatst.
Naam: Bep Godthelp

E-mail: b.godthelp @hccnet.nl

Opmerking:Hallo Gerhard,

Tegen de tijd dat de wijn klaar is, kom ik zeker eens een keertje een fles halen. Mooie website : erg duidelijk

vriendelijke groeten
bep godthelp
Naam: Ben Aerts

E-mail: seaman @hetnet.nl

Opmerking:Mooie site
Komen zeker eens langs
My by voor cursus

Met vriendelijke groet Ben en Nel
Naam: Carel Horstink

E-mail: fam.horstink @hetnet.nl

Opmerking: Mooie wijngaard. Via prachtige foto's in beeld gebracht. Filmpje wil niet draaien bij mij, alle reden dus om nog een keer live te kijken.

Groeten Carel Horstink
Naam: Familie Gerritsen

E-mail: annemarie.baas @xs4all.nl

Opmerking: Afgelopen zondag met een rondwandeling met Coen geeindigd met een uitleg over de wijngaard door jou. Zeer interessant en we komen zeker een paar flessen wijn halen zodra je deze hebt. Heel veel succes en ik zal de link van de website op mijn eigen website zetten.

Met vriendelijk groet, Annemarie en Jan-Hein gerritsen
Naam: Fam. B. Drenthen

E-mail: bertus @bdrenthen.com

Opmerking: Wat een prachtige website. Heel interessant. Wij hebben ook 1 druivenstruikje tegen de garage en maken er ook wijn van. Heel leuk om op internet te volgen hoe het in het groot gaat. We komen zeker nog eens kijken op de site, en wie weet komen we het ook in Winterswijk wel eens bekijken. Zou heel leuk zijn.

Vr gr en veel succes van Bertus, Tineke, Johan ,Anita en Sandra Drenthen
Naam: A Hardenberg-Ensing

E-mail: annie.hardenberg @wannadoo.nl

Opmerking: Hallo Gerhard.Wat heb je dat mooi gemaakt voor internet.Nu moet je het nog waar maken.Wij komen je in Juni wel opzoeken en komen het dan bekijken.Ik heb vele jaren druiven gehad in de kas.Het ergste vond ik dat je elke week de dieven moest weghalen.We wensen je heel veel succes met je nieuwe onderneming.

groeten van oom Harm en tante Annie.
Naam: Ronald & Gineke de Haan

E-mail: rgdehaan@iprimus.com.au

Opmerking: Hartelijk gefeliciteerd met deze interessante ontwikkeling in Henxel. Met al ons reizen en werken in de internationale horeca hadden wij nooit gedacht dat er ooit wijnen uit Henxel zouden komen. We kijken met veel interesse en belangstelling uit naar de eerste "vintage" van Wijngaard Hesselink.

We wensen je heel veel success en veel plezier met je wijngaard.

Gineke, Kim, Saskia en Ronald De Haan
Sydney, Australie
Naar boven