De Schoppe voor feestjes          
De Schoppe - feestzaal huren

De Schoppe is een voormalige schuur die in het verleden gebruikt is voor stalling van de paardenkoets en opslag van stro of hooi.
Later is deze ruimte ook nog gebruikt voor opslag van aardappelen.
Nu is deze verbouwd en wordt gebruikt voor wijnproeverijen, maar is ook zeer geschikt voor feestjes, partijen en vergaderingen.
Wilt u de feestzaal huren voor feestje, verjaardag of vergadering dan kan dat, eventueel kan er een tent bij zodat er meer mensen kunnen worden uitgenodigd!
De ruimte is verwarmd met een houtkachel en daaraan gekoppelde radiatoren. We zullen zorgen dat het zeer aangenaam warm is tijdens uw verblijf.
Wij kunnen zorgen voor een lunch, diner of BBQ e.d. of indien u dat wenst kunt u dat zelf regelen. De drank kunt u ook zelf regelen, maar wij leveren de wijnen en evt. koffie/thee.
Er is ook een koelwagen beschikbaar om uw drankjes te koelen.
De zaal is geschikt voor ongeveer 65 personen met tafels en stoelen, met gedeeltelijk statafels kunnen we ongeveer 90 à 100 personen ontvangen.
Indien het mooi weer is kan tijdens het feestje een tent bij op het terras of gewoon op het terras en kunnen we natuurlijk veel meer mensen ontvangen.
Hier kunt u "De Schoppe" bekijken en evt volgen op facebook.
Heeft u vragen en zoekt u een feestruimte in Winterswijk? Mail ons dan of neem telefonisch contact op met Gerhard: 0641370287

Heeft u zelf een leuk idee? ;kom dan met het voorstel!de schoppe           deschoppede schoppe           de schoppe